Verhuur FAQ

Kan ik het gebouw bekijken voordat ik het gebouw reserveer?

Ja dat is mogelijk. In overleg kijken we wanneer dat het beste uitkomt. Afspraken kunnen gemaakt worden via ons contactformulier.

Kan ik een optie plaatsen?

Ja een optie is mogelijk voor maximaal 2 weken. Wanneer de reservering in deze twee weken niet definitief is gemaakt, vervalt de optie automatisch.

Tot hoe laat mag een feest duren?

De gemeente stelt alleen dat er vanaf 22:00 uur geen overlast meer te mag zijn. Wanneer de deuren en ramen na 22:00 uur gesloten zijn, is het geen probleem om na 22:00 uur muziek te draaien in het gebouw, zolang dit geen overlast oplevert voor de omgeving.

Als ik het gebouw een avond huur voor een feest, moet ik het dan ’s nachts nog de sleutels terug geven?

Met de sleutelbeheerder maak je afspraken, afhankelijk van de huurperiode. Sleutels hoeven nooit ‘s nachts ingeleverd te worden.

Is er keukeninventaris aanwezig?

Ja er is een horecakeuken aanwezig met pannen, bestek, etc. Dit mag gebruikt worden. In de keuken is een koelkast en vriezer aanwezig. Frituren is in het gebouw niet toegestaan, dit kan buiten onder de overkapping aan de achterkant van het gebouw.

Is de huurprijs inclusief schoonmaak?

Nee het gebouw dient door de huurder weer schoon gemaakt te worden. Hiervoor zijn emmers, bezems, schrobbers en trekkers aanwezig.

Is er geluidsapparatuur aanwezig?

De geluidsapparatuur van de groep kan niet gebruikt worden door de huurder. Eigen apparatuur dient zelf meegenomen te worden.

Zijn er banken, stoelen en tafels aanwezig?

Ja deze zijn aanwezig en moeten binnen het gebouw blijven.

Ben ik de enige gebruiker van de locatie gedurende mijn huurperiode?

Tijdens de vakanties bent u de enige huurder. Wel kan het zijn dat we materialen komen halen. Dit gaat in overleg. Het materiaalhok bevind zich aan de voorkant van het terrein, hierdoor wordt de overlast beperkt.

Buiten de vakanties om gaat het gebruik in overleg met de speltakken.

Hebben jullie ook brandhout?

Wij hebben geen brandhout beschikbaar voor de verhuur, deze moet zelf door de huurder mee genomen worden.

Is het mogelijk om gebruik te maken van de klimtoren?

Ja tegen bepaalde voorwaarden kan de klimtoren gehuurd worden. Denk hierbij aan afspraken omtrent gebruik degelijk materiaal en instructie door ervaren klimmers. Neem via de mail contact op voor de mogelijkheden.

Vragen? Neem contact met ons op!