Huur ons Koekoeksnest!

Aan de Gerner Es staat een prachtig groepsgebouw met 5 speltakruimtes voor de zes speltakken van de groep. Op de begane grond hebben de Welpen Mowgli, Welpen Shanti, en de Jan Houtmanstam samen met de Plusscouts hun onderkomen, boven de Scouts en de Explorers. Tevens heeft het gebouw een keuken, douche- en toiletruimte en een materiaalberging. De veranda tenslotte, is onze eigen “rondhangplek”.

LET OP: WIJ VERHUREN ALLEEN AAN SCOUTINGGROEPEN/PERSONEN!

verhuurpromo-5kampvuurkuil

De naam ’t Koekoeksnest’ en heeft een drietal betekenissen:

• ’t Koekoeks en Koekoekssteeg: een oude boerderij- en wegnaam
  • Nest: plaats van geborgenheid, plek waar je, je thuis kunt voelen
  • Koekoeksnest: woordspeling. Een koekoek maakt immers geen nest!

verhuurpromo-19verhuurpromo-18

Het gebouw staat in een bosperceel van zo’n 50 bij 80 meter en biedt voldoende ruimte voor activiteiten, een kampvuurplaats en eventueel een aantal tenten. Vlakbij het terrein ligt een aantal kleine bossen die voor een gemiddelde opkomst meer dan voldoende mogelijkheden bieden voor allerhande spelen en tochtjes en een buitenbad op loopafstand. Een vijver bij het bos is ook te gebruiken.

Kijken we verder in de omgeving dan komen we in het stroomgebied van de Overijsselse Vecht. Deze rivier biedt ons in de zomermaanden de nodige wateractiviteiten. Volgen we het Vechtdal stroomopwaarts dan komen we langs ’t Rechterense Veld, Vilsteren, Ada’s Hoeve en de Besthmenerberg. Ook dit zijn gebieden waar menig zaterdag wordt doorgebracht en waar het voor een scoutinggroep prima toeven is!

Wij verhuren de begane grond van ons clubgebouw. In het clubgebouw bevinden zich 2 lokalen en een stamlokaal, een uitgebreide horeca keuken, douches en toiletten. De 2 speltakruimtes van de Welpen zijn samen toe voegen tot één ruimte.

verhuurpromo-25verhuurpromo-21

Prijs per persoon per nacht € 4,00