Contributie

De contributie van leden van de speltakken Bevers en Welpen bedraagt € 30,- per kwartaal.

De contributie van leden van de speltakken Scouts, Explorers en Stam bedraagt € 37,50 per kwartaal.

De contributie dient per kalenderkwartaal te worden voldaan via een incasso machtiging. Bij inschrijving als nieuw lid ontvang je van het secretariaat een formulier ‘S€PA Doorlopende Machtiging’. De incasso zal aan het begin van elk kalenderkwartaal worden afgeschreven.

De incasso machtiging houdt op te bestaan vanaf het eerste kwartaal na uitschrijving, mits u de afmelding minstens 10 kalenderdagen voorafgaand aan het volgende kwartaal heeft doorgegeven aan het secretariaat (secretariaat@scoutingdalfsen.nl).