Bestuur

Scouting Dalfsen is in beweging. Binnen de club zijn veranderingen gaande die scouting Dalfsen ook de komende 25 jaar plezier en energie moeten geven. Eén van die veranderingen is een vernieuwd bestuur. Na 16 jaar voorzitter te zijn geweest geeft Henk de Groot de hamer door aan Jan de Groot (overigens geen familie).

“We hebben de afgelopen jaren een mooie basis gelegd voor een gezonde en groeiende club. Jan neemt het met veel scoutingkennis en enthousiasme van me over. Ik deed het jarenlang met veel plezier, maar ik kan het nu met een gerust hart overdragen”, zegt vertrekkend voorzitter Henk de Groot. Naast Henk de Groot neemt aan het einde van dit jaar ook Alie Hartholt afscheid. Zij draagt het penningmeesterschap over aan Gerwin Dijk.

Jan de Groot: “De uitdaging voor ons als bestuur in nieuwe de samenstelling is met name ervoor zorgen dat we onze leden de opkomsten kunnen blijven geven die ze verdienen. Scouting is een prachtige vorm van sociaal en actief bezig zijn en geschikt voor eigenlijk iedereen. We willen ook graag meer volwassenen aan ons binden. Om leiding te geven, maar ook gewoon om af en toe een keer actief bij te dragen aan alles wat we doen. Vrijwillger zijn bij scouting staat altijd garant voor actie en het ontmoeten van leuke mensen. En we hebben ze hard nodig. Ik nodig iedereen uit om eens een kijkje te komen nemen.”.

bestuur-scouting-dalfsen-5827
(v.l.n.r. bovenste foto) Mike Metselaar, Luc van Faassen, Jan de Groot, Gerwin Dijk en (de op handen gedragen) Janine Jansen of Lorkeers zijn dus straks het voltallige scoutingbestuur.