Onstuimig weer afgelopen weekend, gelukkig mocht dat bij ons de pret niet drukken. Met de scouts hebben ongeacht het weer gewoon lekker opkomst gedraaid. In patrouilles hebben de scouts tegen elkaar ... See more

Vandaag met de bevers bij de sinterklaas intocht wezen kijken. We stonden helemaal vooraan! Helaas was het flink gaan regenen, dus de opkomst verkort naar een uurtje. Maar daarvoor hebben de bevers ... See more

Homemade fake camp fire stage prop - Nicky kaboom

DTV: Wij mogen als Scouting Dalfsen een etalage inrichten in de winkelstraat en zijn hier erg blij mee! Met dank aan Provak Schutte!

Nu zoeken wij nog een aantal zaken. Wie kan ons hiermee helpen?
- ... See more

I was asked to make a fake fire that would be used as a stage prop for a scene involving indians. It used an old fan and two 3 watt red led lamps.

Afgelopen zaterdag was weer een scoutsopkomst pur sang. Een echte outdoor opkomst, met pionieren, vuur stoken en primitief koken. Met als resultaat een heerlijke zelf samengestelde maaltijd.

Vrijdagavond zijn de explorers en de stam de strijd met elkaar aangegaan. Niet met simpele spelletjes, maar wie de mooiste/gekste/ludiekste plekken kon vinden voor tour de bank.

Met tour de bank ga ... See more