1 month ago

Nadat de storm is gaan liggen en er genoeg blad op het terrein lagen hebben de bevers een mooie herfst slinger gemaakt afgelopen zaterdag.

1 month ago

Met scouting spelen we niet elk weekend tegen een andere vereniging. Dus wanneer de kans zich voordoet om samen met andere groepen een opkomst te doen, dan pakken we die zeker.

Dit weekend hebben de ... See more

1 month ago

Elk seizoen weer zetten tientallen vrijwilligers zich in voor en achter de schermen bij scouting Dalfsen. Om deze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet hebben we gisteren met de vrijwilligers ... See more

1 month ago

Voor de Scouts stond vandaag het thema pionieren centraal. De Scouts kregen eerst een (opfris) cursus knopen, om dit vervolgens in praktijk te brengen. De opdracht was om met een groepje een katapult ... See more

1 month ago

Vandaag dieren geknutseld omdat het bijna dierendag is, maar even later was de modder toch veel interessanter!