Waar denk jij aan bij Scouting?

 

Het laatste nieuws:

2 months ago

Vandaag met de bevers bij de sinterklaas intocht wezen kijken. We stonden helemaal vooraan! Helaas was het flink gaan regenen, dus de opkomst verkort naar een uurtje. Maar daarvoor hebben de bevers ... See more

2 months ago
Homemade fake camp fire stage prop - Nicky kaboom

DTV: Wij mogen als Scouting Dalfsen een etalage inrichten in de winkelstraat en zijn hier erg blij mee! Met dank aan Provak Schutte!

Nu zoeken wij nog een aantal zaken. Wie kan ons hiermee helpen?
- ... See more

I was asked to make a fake fire that would be used as a stage prop for a scene involving indians. It used an old fan and two 3 watt red led lamps.

2 months ago
Foto's uit het bericht van Scouting Dalfsen

Afgelopen zaterdag was weer een scoutsopkomst pur sang. Een echte outdoor opkomst, met pionieren, vuur stoken en primitief koken. Met als resultaat een heerlijke zelf samengestelde maaltijd.

2 months ago
Foto's uit het bericht van Scouting Dalfsen

Vrijdagavond zijn de explorers en de stam de strijd met elkaar aangegaan. Niet met simpele spelletjes, maar wie de mooiste/gekste/ludiekste plekken kon vinden voor tour de bank.

Met tour de bank ga ... See more

2 months ago
Foto's uit het bericht van Scouting Dalfsen

Vandaag stond de opkomst in het teken van bosdieren. Er waren 3 nieuwe kijkers en met z'n allen hebben de bevers elk een lantaarn gemaakt, een kennisspel tegen elkaar gespeeld en een tikspel gedaan ... See more

« 4 of 30 »

MELD JE NU AAN!

Of heb je een vraag voor ons?

Opkomsttijden:

Adres:

Vrijdagavond: 19:30-22:00
Zaterdag: 10:00-17:00

Clubgebouw het Koekoeksnest

Gerner Es 7b
7722RX Dalfsen

Info@scoutingdalfsen.nl

facebooktwitter