Rabobank clubkas campagne aankonding

Als groep bestaan we al 25 jaar en ook ons gebouw gaat al zolang mee. Om te zorgen dat ons gebouw nog een lange tijd mee kan gaan willen we het gebouw renoveren. Daarom doen we mee met de clubkas ... See more

1 year ago

De afgelopen twee weken zijn we met de welpen bezig geweest met de insignes. Volgende week zullen we dit weer afronden. En de oudste van de groep zullen die opkomst leiden. De eerste is bezig met ... See more

1 year ago

Ook de scouts hebben vandaag een bezoek gebracht aan de gymzaal. En ook hier een actieve opkomst met alleen het leukste uit de gymles!

1 year ago

Vandaag hebben de bevers de circusartiesten vervangen. Ze hebben clowntje gespeeld, gym kunstjes gedaan en gebalanceerd op de schommel. Een bewegelijke leuke opkomst!

1 year ago

De Explorers zijn lekker sportief bezig geweest met sport en spel! Een leuke afwisseling.