1 year ago

Vandaag zijn we met de welpen in drie groepjes bezig geweest. Een groepje is gaan klimmen, het andere is lekker een fikkie gaan stoken en het laatste groepje is naar het bos gegaan en heeft daar ... See more

1 year ago

Vanmiddag hebben de bevers eerst heerlijk in de sneeuw gespeeld. Uiteindelijk werd het toch wat te koud en zijn ze lekker gaan tekenen en knutselen bij de kachel.

1 year ago

Vandaag hebben we bij de explo's gekookt. Maar natuurlijk wel in onze stijl. Op een platform 3 meter de lucht in. We hebben enorm genoten van de heerlijke hamburger de we gemaakt hebben.

1 year ago

Vandaag hebben de bevers lekker genoten van het lekkere weer in het bos. Spelletjes gespeeld en geprobeerd een hut te bouwen.

1 year ago

Vandaag hebben er met de welpen de laatste insigne opkomst gehad. Ook hebben de oudste welpen van de groep deze opkomst geleid. Met de leiding die natuurlijk een oogje in het zeil houdt. Tenslotte ... See more