1 year ago

Vandaag zijn de bevers leuk bezig geweest voor pasen. Iedereen heeft eerst een paasmandje gemaakt, waar ze later de eitjes in kwijt konden die ze moesten zoeken.

1 year ago

Help ons aan zoveel mogelijk likes!

Het is bijna pasen en binnen scouting betekent dat de HIT(hikes, interessekampen en trappersexpedities)! Vanuit scouting Dalfsen doen we ook mee en zijn we ... See more

1 year ago

Omdat wij kennis van EHBO belangrijk vinden, beginnen wij er vroeg mee. Vandaag een leerzame dag gehad. Die kinderen uitleg gegeven over hoe iets werkt en waarvoor je het gebruik. Daarna de knuffels ... See more

1 year ago

Met een heerlijk ontbijtje zat het scoutsteam vanochtend in het zonnetje. Zonder scouts deze keer, maar wel voor de scouts.

Want ook deze zomer gaan wij weer een mooi en uitdagend zomerkamp ... See more

Tijdlijnfoto's

Totaal €3314,70! Alle stemmers enorm bedankt! Het geld gaat gebruikt worden om het clubhuis op te knappen.