1 year ago

Vandaag zijn we met de hele groep naar het kampterrein in Ommen gefietst. Eenmaal daar aangekomen moesten we onszelf even vermaken bij de kinderboerderij en de wolfskuil. Na lekker gegeten te hebben. ... See more

1 year ago

Omdat het bijna koningsdag is hebben de bevers oudhollandse spelletjes gedaan. Kegelen, blik gooien, koek happen en meer. Het was een leuke en actieve opkomst.

Oefenen voor de dodenherdenking

Ook dit jaar helpt scouting Dalfsen bij de begeleiding van de 4 mei herdenking.

DALFSEN - Vandaag hebben de leerlingen van de basisscholen uit Dalfsen en leden van Scouting Dalfsen geoefend voor de herdenking van 4 mei.

1 year ago

Dag 2 van de bapt, een complete dag rijden door het zeeuwse landschap, van de vele dijken en waterwerken tot de binnenstad van Goes.

We zijn trouwens nog opzoek naar zoveel mogelijk likes, dus heb ... See more

1 year ago

Deze opkomst hebben we de laatste hand aan onze zeepkisten voor kamp gelegd. Wat onderandere inhield dat er geverft moest worden. Dit levert uiteraard plezier en geklieder op. We hebben afgesloten ... See more