Dag 3 van het scoutskamp, het mooie weer houdt aan. Nadat we gisteren een mooie tocht hebben gelopen was het vandaag tijd voor ontspanning. In de middag hebben we heerlijk gedobberd in het zwembad. ... See more

Dag 2 van het scoutskamp: In alle vroegte zijn we vandaag ons nest uit gekropen, want traditie getrouw lopen wij op het zomerkamp ook een dagtocht. Na het ontbijt en een moment om nog even de ... See more

Dag 1 van het scouts kamp, na alle voorbereidingen was het vandaag dan zover. Vanochtend kwamen 17 enthousiaste scouts aan bij het clubgebouw, klaar voor een weekje zomerkamp.

Dit jaar is de ... See more

Na een mooie dag in het centrum van Dalfsen is alles weer afgebroken en opgeruimd. Heel Dalfsen heeft weer kunnen zien waar scouting Dalfsen voor staat! Ontdekken, uitdaging en plezier!

Wij zijn er klaar voor! De laatste Blauwe Bogen dag zijn wij van de partij met een megastoere klim en klauterbaan!