De bevers zijn begonnen met spelletjes binnen omdat het regende. Daarna uitleg gekregen over hoe je vuur kan maken.

Met het zomerkamp voor de deur hebben we afgelopen zaterdag nog even de tijd genomen om de routetechnieken op peil te brengen.

Deze keer met ons eigen gemaakte "dorpje" met genoeg kruispunten en ... See more

Vandaag hebben de bevers zich in scheikunde verdiept. Leuke en gekke proefjes gedaan. Ze hebben zich goed vermaakt.

Het einde van het seizoen is al in zicht. Dit betekent natuurlijk vakantie en voor de scouts, explorers en stam ook het zomerkamp. Voor sommige leden betekent het ook wat anders, straks overvliegen ... See more

Tijdlijnfoto's

Vandaag hebben we met de bevers ons gedragen als papa’s. Alles netjes ingepakt en klaar om aan de vaders te geven.