Na een mooie dag in het centrum van Dalfsen is alles weer afgebroken en opgeruimd. Heel Dalfsen heeft weer kunnen zien waar scouting Dalfsen voor staat! Ontdekken, uitdaging en plezier!

Wij zijn er klaar voor! De laatste Blauwe Bogen dag zijn wij van de partij met een megastoere klim en klauterbaan!

Explorerkamp dag 6 en 7, vertrokken vanuit Den Bosch en na een lange rit aangekomen in Harderwijk. Met volle bepakking niet eerst naar het kampterrein maar eerst nog een escaperoom. Er is zeker goed ... See more

Tijdlijnfoto's

Explorerkamp dag 5, gisteren avond toch wel erg laat geworden met de dropping, dus we hebben de ochtend maar over geslagen. Na een "ontbijt" met de overgebleven pannenkoeken van gisteren zijn we naar ... See more

Explorerkamp dag 4, we hebben afscheid genomen van onze primitieve kampeerplek en zijn een stukje naar het oosten geschoven. Na een korte rit zijn we aangekomen aan de rand van Den Bosch.

Na ... See more