Er zijn veel dingen in de natuur te vinden. De bevers konden zonder te kijken, door middel van voelen, raden welk object bij wel kaartje hoorde. Ook hebben ze dingen geproefd. Raden wat het is en of ... See more

De opkomst begon vandaag met het installeren van de nieuwe scouts, APL's en PL's. Nadat zij de scoutsbelofte hadden afgelegd gingen de scouts bezig met diverse spellen. Na het kabouter stelen en ... See more

Dit weekend is de JOTA en daar hebben de Explorers even aan kunnen proeven. De planning is dat we volgend jaar weer volledig mee doen!

Één van de basisvaardigheden die een scout leert is hakken. Vandaag stond een hak en stook instructie op het programma. Het was de taak voor de PL's en APL's om deze opkomst te leiden.
Tijdens de ... See more

Met dit lekkere weer heerlijk naar het bos gegaan. Zoeken en spelen met de blaadjes en verstoppertje spelen. Ook een schatkaart gevonden die ons naar een schat vol snoepjes bracht.