5 days ago

Één van de basisvaardigheden die een scout leert is hakken. Vandaag stond een hak en stook instructie op het programma. Het was de taak voor de PL's en APL's om deze opkomst te leiden.
Tijdens de ... See more

5 days ago

Met dit lekkere weer heerlijk naar het bos gegaan. Zoeken en spelen met de blaadjes en verstoppertje spelen. Ook een schatkaart gevonden die ons naar een schat vol snoepjes bracht.

1 week ago

Aan het begin van de opkomst waren we toch wel een beetje bang of het wel droog zou blijven, en tot onze groote blijdschap is het vrijwel droog gebleven. Na een lekker stukje lopen kwamen we in het ... See more

1 week ago

Nadat de storm is gaan liggen en er genoeg blad op het terrein lagen hebben de bevers een mooie herfst slinger gemaakt afgelopen zaterdag.

1 week ago

Met scouting spelen we niet elk weekend tegen een andere vereniging. Dus wanneer de kans zich voordoet om samen met andere groepen een opkomst te doen, dan pakken we die zeker.

Dit weekend hebben de ... See more